Advanced Mechanical Engineers BV


Hambakenwetering 5P 5231 DD 's-Hertogenbosch
073 513 4822 Klik om te bellen

Engineeringsteam met branche-overstijgende kennis
Unieke manier van kennis delen
Levert expertise aan andere machinebouwers

Over Advanced Mechanical Engineers BV

Ben je goed in je werk? En wil je jouw specialisme graag inzetten in afwisselende projecten en in diverse branches? Dan nodigen we jou uit om bij ons te solliciteren!

AME is een ingenieursbureau dat projectgebonden engineering doet op het gebied van handling, production & packaging. Voor korte of lange termijn. Op locatie van onze opdrachtgevers of vanuit ons kantoor. Wat ons kenmerkt is dat wij goed luisteren en doorvragen naar welk doel onze opdrachtgevers willen bereiken met een project. Met onze persoonlijke aanpak gaan wij verder dan het simpelweg uitvoeren van een opdracht; wij bieden een efficiënte oplossing voor het vraagstuk voor handen.

Als één van onze Advanced Mechanical Engineers (ook wel AME'ers genoemd), werk je aan uiteenlopende projecten. Meestal in teamverband, maar met de regie in handen over jouw projectdeel. Met de opdrachtgever stem je zelf zaken af. Ook ben je zijn aanspreekpunt op technisch gebied. Ben je daar nog niet zo bedreven in? Dan doe je dat samen met een ervaren constructeur.

We ondersteunen collega's die beter willen worden in hun vak. Groeien is geen doel op zich, maar wie passie voor zijn vak heeft, bieden wij graag een kans.

Experts with a personal touch

Advanced Mechanical Engineers BV in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Autoindustrie
Energie- en waterbedrijven
Gezondheidszorg
Land- en tuinbouw
Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Advanced Mechanical Engineers BV


Hambakenwetering 5P 5231 DD 's-Hertogenbosch
073 513 4822 Klik om te bellen