A.P.S. Europe Automation B.V.


Oude Middenweg 213-217 2491 AG 's-Gravenhage
+31 (0)70 2212 868 Klik om te bellen

Over A.P.S. Europe Automation B.V.

A.P.S. Europe Automation B.V.

A.P.S. staat voor Automatic Production Systems. Met andere woorden, we maken hoogwaardige machines voor staalproductie die het werk van een operator minimaliseren.

Onze machines verwerken staal zoals balken, hoeken, kanalen en kokerprofielen middels:

• zagen

• ponsen

• knippen

• boren

• frezen

• opslag

• sorteren

• handling

Onze missie is om fabrieken voor constructiestaal over de hele wereld te automatiseren, de productie te verhogen en arbeidskosten te besparen. Uw efficiëntie is ons doel.

Prestaties en betrouwbaarheid

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in machinebouw. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren machines met behulp van onze expertise en capaciteiten in onze fabriek in Den Haag. Onze hoogwaardige machines worden wereldwijd geleverd en we bieden daarbij een hoog serviceniveau.

Onderhoud en revisie van machines

Onze kennis is niet alleen van toepassing op nieuwe machines, maar ook op oudere machines. Wij repareren defecte staalverwerking machines of reviseren ze tot in nieuwstaat.

Moderne machinesoftware

Alle machines werken op onze moderne en eenvoudig te gebruiken software die compatibel is met de meeste modulatie programma's en kunnen worden beheerd en gecontroleerd door één enkele operator. De machines kunnen worden verbonden met werkvoorbereidingsprogramma's en Smart Connectivity maakt online training en onderhoud op afstand mogelijk. Manufacturing Execution System (MES)-functionaliteit registreert en voorziet informatie voor het optimaliseren van de productie-output. Het fysieke aanpassingsvermogen van de machine in maakt Smart Manufacturing mogelijk.

A.P.S. Europe Automation B.V. in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Staalbouw

Onze locatie

A.P.S. Europe Automation B.V.


Oude Middenweg 213-217 2491 AG 's-Gravenhage
+31 (0)70 2212 868 Klik om te bellen