BATEQ BV


Bedrijvenpark Twente 105 7602 KE Almelo
0546702580 Klik om te bellen

Over BATEQ BV

BATEQ is een totaalleverancier van innovatieve industriële producthandling technologie en productie automatisering systemen voor het transporteren, sorteren, (ont)stapelen, verpakken , inpakken, (robot)palletiseren en wikkelen van dozen, kratten en pallets.

BATEQ focust zich op afnemers die een grote variëteit aan producten verwerken en bedrijven die voortdurend bezig zijn het verpakkingsproces efficiënter en flexibeler in te richten.

BATEQ staat voor innoveren, samen met onze klanten ontwikkelen wij systemen die geschikt zijn voor het verwerken van een grote range aan producten en formaten, alles modulair gebouwd, snel omstelbaar en bovendien eenvoudig te bedienen.  Een verpakkingssysteem van BATEQ biedt belangrijke voordelen m.b.t. bedieningsgemak, componentgebruik, serviceondersteuning en OEE-monitoring.

BATEQ levert 100% Nederlandse kwaliteit. Heeft eigen engineering, productie en assemblage faciliteiten. Hierdoor is BATEQ zeer flexibel en in staat om zowel standaard als maatwerk oplossingen aan te bieden.

BATEQ is veelal actief bij productiebedrijven, logistieke dienstverleners en distributiecentra in de pharma, food en non-food industrie. Onze end-of-line oplossingen worden bij onze opdrachtgevers door geheel Europa gerealiseerd en op klantwens Turn-key opgeleverd.

Foto's

BATEQ BV in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Papier- en karton industrie
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

BATEQ BV


Bedrijvenpark Twente 105 7602 KE Almelo
0546702580 Klik om te bellen