sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Blauwwater 14
    5951 DB Belfeld
  • +31 (0)77 475 20 02

Marcelissen Venlo B.V.

Marcelissen is specialist op het gebied van voedselverwerkende machines voor de AGF-sector. Reeds sinds 1950 zijn wij actief in de ontwikkeling en bouw van aardappelverwerkende machines. Met trots kunnen we daarom zeggen dat we echte kenners zijn op het gebied van de aardappelverwerking.

Vanaf 2000 behoren wortelen echter ook tot ons specialisme. Mede door de kennis en kunde op het gebied van de aardappelverwerking, zijn wij in staat geweest om een aantal moderne en betrouwbare machines op de markt te brengen. Machines volgens de huidige stand der techniek met verschillende functies, capaciteiten en die bovenal geschikt zijn voor een efficiënte verwerking van uw producten.
Maar het gaat verder dan dat. Naast het concrete ontwerp en de bouw van machines, kunt u bij ons ook terecht voor een deskundig advies. Wij begrijpen uw proces en bijbehorende belangen, waardoor we met onze kennis - samen met u - op zoek kunnen naar een passende oplossing.

Hoewel wij een grote dosis kennis bezitten over de versmarkt staan wij open om naar u te luisteren en om samen met u de best mogelijke oplossing te creëren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en zullen er alles aan doen om U en uw klanten tevreden te houden. Bij het ontwikkelen van machines gaat onze aandacht uit naar:

* uw wensen als klant
* efficiëntie
* betrouwbaarheid
* hygiëne
* levensduur 

En of u nu een kleine, grote, beginnende of trouwe klant bent, iedereen is voor ons even belangrijk.

Mocht uw product nog niet genoemd zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook voor uw product een goede machine te regelen.
Voor meer informatie zie; onze producten en machines.Marcelissen Venlo B.V. in het kort

Machinebouw op maat:

Ja

Machine's voor

  • Land- en tuinbouw
  • Voedingsmiddelenindustrie