Bersselaar Constructie


Brabantsehoek 2 5071 NM Udenhout
013-5117400 Klik om te bellen

Over Bersselaar Constructie

Jos van den Bersselaar BV is al meer dan een halve eeuw gespecialiseerd in het produceren en monteren van hoogwaardige constructies in staal, aluminium en roestvaststaal, voor opdrachtgevers in de (voedingsmiddelen)industrie, utiliteit, infrastructuur, waterzuivering en offshore. Daarbij gaat het om uiteenlopende producten als trappen, bordessen, balustrades, afdekluiken, leuningen, luifels, geluidsschermen en bruggen.

Meedenken met de opdrachtgever in elke fase van het proces staat daarbij voorop. Vanaf calculatie, ontwerp en enginering, tot productie en montage. Met als doel: kan het slimmer, voordeliger, efficiënter? Zo kijken we bijvoorbeeld of een constructie of detail niet beter kan dan bestek en tekeningen voorstellen. Of dragen we, indien mogelijk, prijsgunstiger alternatieven aan. En laten we opdrachtgevers, ontwerpers, architecten en aannemers graag meeprofiteren van onze kennis en ervaring.

Daarbij combineren we ouderwets vakmanschap met hightech middelen zoals 3D-modelling en computergestuurd snijden en lassen. Op die manier komen we tot het best denkbare eindresultaat voor de beste prijs, en leveren we op elk punt meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

Specialist in luiken
Bersselaar Constructie ontwikkelt en produceert al jaren hoogwaardige luiken in alle soorten en maten. Voor iedere toepassing bieden wij een veilige oplossing. Zo kunt u bij ons terecht voor afdekluiken, toegangsluiken, vloerluiken, inspectieluiken, verkeersluiken, veiligheidsroosters en putladders in de materialen Aluminium, RVS of staal. Door het gebruik van duurzame materialen, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en veilig luik. (www.bersselaar.com/specialist-in-luiken/)

Secundary Steel
Huisman Equipment in Schiedam is een wereldwijde speler voor kranenbouw op zeeschepen. Deze schepen worden gebruikt voor het leggen van kabels, boren of andere speciale projecten op open zee. Staalwerken voor dit soort toepassingen stelt bijzonder hoge eisen aan de afwerking en detaillering.

Bersselaar Constructie heeft voor Huisman Equipment voor tal van hun projecten zogenaamde E-rooms gebouwd. Dit zijn stalen containers die compleet worden opgebouwd, geïsoleerd, voorzien van kabelgoten en inbouw van randapparatuur zoals airconditioning.

Voor meer info, zie ook onze site: www.bersselaar.com

Of mail ons: info@bersselaar.com

www.bersselaar.com/industrie/

Foto's

Bersselaar Constructie in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Energie- en waterbedrijven
Offshore Oil & Gas
Staalbouw
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Bersselaar Constructie


Brabantsehoek 2 5071 NM Udenhout
013-5117400 Klik om te bellen