BIBUS BV


Meer en Duin 295 2163 HE Lisse
0252 433 733 Klik om te bellen

Webshop met meer dan 30.000 producten
Advies op maat voor uw toepassing
Gespecialiseerd in advies, levering én installatie

Over BIBUS BV

Reeds decennia de norm.

Betrouwbaar. Dynamisch. Professioneel

BIBUS is gespecialiseerd in advies, levering én installatie van technologisch hoogwaardige industriële componenten en oplossingen. Vanaf het eerste idee tot aan de nazorg worden de producten en diensten van BIBUS dagelijks op alle niveaus ingezet. Bovendien is de kwaliteit van de geboden oplossingen uitstekend en zijn de mogelijkheden bijzonder uitgebreid.

Vanwege de jarenlange hechte samenwerking met opdrachtgevers en gerenommeerde leveranciers, heeft BIBUS in de loop der jaren een vaste plaats op de markt weten te verwerven. Betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit staan bij BIBUS altijd voorop en het team van goed opgeleide en gemotiveerde mensen heeft veel kennis en ruime praktijkervaring. Medewerkers van BIBUS denken bovendien altijd met de klant mee over oplossingen voor zowel de korte als lange termijn. Dit alles maakt BIBUS tot een dynamische, proactieve partner waarbij optimale samenwerking centraal staat.

BIBUS is gespecialiseerd in advies, levering én installatie van technologisch hoogwaardige industriële componenten

Foto's

Logo BIBUS BV
BIBUS BV

BIBUS BV in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Machine elementen voor de machinebouw

Artikelen

Lineaire geleiding configureren: Richtlijn voor de machine- en apparatenbouw

Lineaire geleidingen, ook bekend als lineaire rail schuiven, zorgen voor een rechte en vlakke verplaatsing van lasten en spelen daardoor een cruciale rol bij het ondersteunen van lineaire beweging....

Onze locatie

Logo BIBUS BV

BIBUS BV

BIBUS BV


Meer en Duin 295 2163 HE Lisse
0252 433 733 Klik om te bellen