Dinnissen Process Technology


Horsterweg 66 5975 NB Sevenum
077 467 3555 Klik om te bellen

Over Dinnissen Process Technology

Bij Dinnissen Process Technology zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers weten dat ze van ons op aan kunnen. Door verkoop, engineering, productie, testen, levering en service in eigen huis te houden, zijn we niet afhankelijk van anderen, en daarom kunnen anderen rekenen op ons.

Wij geloven dat continuïteit aan de basis staat van elk succes. Vanuit een sterke, solide basis ben je in staat om met snelheid en draadkracht te handelen. En het is vanuit continuïteit, dat creativiteit en innovatie kan ontstaan. Wij zijn hier in staat - in een wereld die sneller verandert dan ooit - onze klanten en medewerkers over de hele wereld continuïteit en een zeker bestaan te bieden.

In 1948 maakten wij onze eerste machine. Vandaag gebruiken miljarden mensen, elke dag producten die door Dinnissen-machines zijn aangeraakt. In 70 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een wereldleider in de procestechnologie van poeders, korrels en granulaten. Dankzij die ervaring met industriële processen is Dinnissen specialist in de procestechnologie van poeders, korrels en granulaten. Als system integrator combineren we onze kennis op het vlak van product inname, transport, doseren en wegen, mengen, malen, breken, zeven en verpakken. Dinnissen automatiseert, optimaliseert en innoveert uw volledige productieproces met oplossingen op maat. Samen maximaliseren we uw performance en efficiency.

Wilt uw weten met welke oplossingen op maat we uw performance en efficiency kunnen verbeteren? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Dinnissen Process Technology in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Chemische industrie
Farmaceutisch industrie en diervoederindustrie
Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Dinnissen Process Technology


Horsterweg 66 5975 NB Sevenum
077 467 3555 Klik om te bellen