JOVI Fabricage & Revisie


Marconistraat 7 8912 AX Leeuwarden
0582130808 Klik om te bellen

Over JOVI Fabricage & Revisie

JOVI is een machinefabriek, sinds 1978 gevestigd in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Het bedrijf is actief in metaal en kunststof en als specialist deskundig in machinerevisie en revisie van pompen, aandrijvingen en componenten. Modern uitgerust en altijd bereid in te spelen op de vraag van de opdrachtgever.

Het zelfstandig opereren en de grote betrokkenheid van de medewerkers bij het uitvoeren van de opdrachten verhogen de kwaliteit van het product. Of het nu gaat om draaien, frezen slijpen, harden stralen of reviseren van machines

JOVI beschikt over ruime ervaring in het inspecteren, corrigeren en reviseren van machines.
Bij de machinerevisie worden werktuigmachines met slijtageverschijnselen uit onder meer de hout- en metaalindustrie zodanig gereviseerd dat de machine weer als nieuw wordt opgeleverd. Ook worden machines op locatie geïnspecteerd en gerepareerd. De onderdelen voor de verschillende machines zijn veelal op voorraad bij ons. wij beschikken over een complete gereedschapsuitrusting waarmee alle benodigde metingen voor inspectie en revisie kunnen worden uitgevoerd. Ook voor veiligheidinspecties NEN3140 e.d.

Bij klanten van JOVI kan onder andere gedacht worden aan: Ministerie van Defensie, onderwijsinstellingen, metaal- en houtindustrie, laboratoria, voeding- en verpakkingsindustrie, grafische industrie en de zuivelindustrie.

Foto's

Machine's voor

Energie- en waterbedrijven
Gezondheidszorg
Land- en tuinbouw
Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

JOVI Fabricage & Revisie


Marconistraat 7 8912 AX Leeuwarden
0582130808 Klik om te bellen