MACH4METAL


Transito 21 6909 DA Babberich
0316247123 Klik om te bellen

Over MACH4METAL

Over ons
Mach4metal is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte metaalbewerkingsmachines voor de industrie. We bieden een ruime keus machines en aanverwante zaken in verschillende categorieën waaronder CNC-bewerkingscentra, freesbanken, plaatbewerkingsmachines, opspanmiddelen en andere categorieën.

Historie

Mach4Metal is in 1992 opgericht als handelsfirma in gebruikte metaalbewerkingsmachines. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande wereldspeler in gebruikte metaalbewerkingsmachines en aanverwante zaken. We zijn gerespecteerd lid van talloze vakverenigingen wereldwijd.

Reputatie
Op dit moment verkopen we meer dan 500 machines per jaar. Daar staan 6000 tevreden klanten tegenover. We krijgen veel positieve Google reviews en zijn mede daarom zeer zuinig op onze reputatie.

Locatie
Mach4Metal is centraal gevestigd te Babberich, Nederland vlakbij de grens met Duitsland. Vliegvelden, treinstations en snelwegen zijn allemaal bij ons in de buurt te vinden. Kijk hiervoor op onze pagina met reisinformatie.

Machine voorraad
Als u op zoek bent naar een gebruikte metaalbewerkingsmachine heeft u keus uit onze dagelijks wisselende voorraad van meer dan 500+ gebruikte machines van goede kwaliteit. U vindt bij ons de beste merken CNC gestuurde machines die door ons eigen personeel aan u kunnen worden gedemonstreerd.

Dienstverlening
Wij bieden een totaaloplossing; we organiseren waar nodig voor u de demontage, het juiste transport en leveren de machine af op de eindbestemming. We doen dit inclusief de zorg voor exportpapieren, douaneformaliteiten, verzekering, CRM en andere benodigde papieren.

Inkoop
Wij zijn doorlopend geïnteresseerd in de aankoop van gebruikte machines en aanverwante zaken.
We bieden u een aantrekkelijke marktconforme prijs en betalen vooraf per bank. Verder dragen we zorg voor de demontage en transport vanaf iedere locatie waar die zich ook bevindt.

Opslaghallen
Onze voorraad is opgeslagen in 7 hallen met een totale oppervlakte van 40.000 m2.
De bovenloopkranen hebben een liftcapaciteit tot 85 ton. Hier worden de machines verkoopklaar gemaakt en indien nodig reparaties verricht.

Advies
Met onze kennis en jarenlange ervaring helpen we u graag verder met een deskundig advies bij de aankoop van een gebruikte machine of andere zaken.
We kijken er naar uit u te verwelkomen als een van onze wereldwijde klanten!

Foto's

Haeusler VRM HY

MACH4METAL in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Autoindustrie
Energie- en waterbedrijven
Metaalbewerkings machines

Onze locatie

MACH4METAL


Transito 21 6909 DA Babberich
0316247123 Klik om te bellen