Marcelissen Venlo B.V.


Blauwwater 14 5951 DB Belfeld
+31 (0)77 475 20 02 Klik om te bellen

Over Marcelissen Venlo B.V.

Actief op het gebied van voedselverwerkende machines voor aardappelen, bieten, wortelen en overige knolgroenten levert Marcelissen technische en kwalitatief hoogwaardige oplossingen waarmee de productieprocessen van onze klanten rendabel en verantwoord blijven draaien. Oftewel, inventieve systemen voor voedselverwerking, ondersteund met advies, procesoptimalisatie en 24/7 service.

Wij geloven in een wereld waarin organische stoffen, voedingsmiddelen en voedsel optimaal en wederkerig worden benut. Daarom helpen we mensen en organisaties om verantwoord om te gaan met voedselverwerkende processen. Zo dragen wij en jij bij aan een betere wereld!

Hoewel wij een grote dosis kennis bezitten over de versmarkt staan wij open om naar u te luisteren en om samen met u de best mogelijke oplossing te creëren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en zullen er alles aan doen om U en uw klanten tevreden te houden. Bij het ontwikkelen van machines gaat onze aandacht uit naar:

* uw wensen als klant
* Total Cost of Ownership (TCO)
* betrouwbaarheid
* hygiëne
* Return on Investment (ROI)

En of u nu een kleine, grote, beginnende of trouwe klant bent, iedereen is voor ons even belangrijk.

Mocht uw product nog niet genoemd zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook voor uw product een goede machine te regelen.
Voor meer informatie zie; onze producten en machines.

Marcelissen Venlo B.V. in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Land- en tuinbouw
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Marcelissen Venlo B.V.


Blauwwater 14 5951 DB Belfeld
+31 (0)77 475 20 02 Klik om te bellen