MHZ B.V.


Janninksweg 1 7496 PT Hengevelde
+31 (0) 547 333 305 Klik om te bellen

Over MHZ B.V.

Machinefabriek MHZ ontwikkelt, produceert en installeert maatwerk oplossingen in de machinebouw. Alle producten worden op maat geproduceerd voor de klant. Hierbij kunt u denken aan machineconstructies en complete machines. Wij verzorgen productoplossingen op maat van A tot Z voor verschillende industrieën zoals de metaalindustrie, betonindustrie, betonstaal verwerkende industrie, papierindustrie, houtindustrie, enzovoort. Over de jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een zeer veelzijdige machinefabriek. Zo verzorgen wij engineering, machineconstructie, verschillende productbewerkingen, besturing, assemblage en montage.

Machines op maat
Al onze machines worden op maat geproduceerd. Samen met de klant bekijken wij het vraagstuk, waarna aansluitend een maatwerkoplossing wordt geboden. Zo zorgen wij ervoor dat al onze machines optimaal passen in de betreffende situatie. Wij zijn specialist op het gebied van handling systemen, machines voor de betonindustrie en betonstaal verwerkende industrie.

Service en onderhoud
Voor iedere machine en installatie is goed onderhoud en service noodzakelijk. Met onze service kunnen wij u eenvoudig ontlasten en ervoor zorgen dat uw machine of installatie optimaal blijft functioneren. Bovendien zijn onze servicemonteurs in staat om keuringen uit te voeren, zodat u altijd veilig kunt werken en voldoet aan de wet- en regelgeving.

Certificering MHZ
Bij MHZ voldoen wij aan verschillende certificeringen om onze klanten te verzekeren van een hoge kwaliteit. Met het ISO 3834 tonen wij aan een hoogwaardige kwaliteit laswerk te leveren. Daarnaast tonen wij met de norm NEN 3140 aan dat ons personeel is opgeleid om keuringen te verrichten aan elektrische apparaten.

Uw probleem is onze uitdaging!

Foto's

Machinefabriek MHZ

Machinebouw op maat

Ja

Onze locatie

MHZ B.V.


Janninksweg 1 7496 PT Hengevelde
+31 (0) 547 333 305 Klik om te bellen