BIBUS BV


Meer en Duin 295 2163 HE Lisse
0252-433733 Klik om te bellen

Over BIBUS BV

Reeds decennia de norm in mechanische componenten. 

Betrouwbaar. Dynamisch. Professioneel 

Mparts is gespecialiseerd in advies, levering én installatie van technologisch hoogwaardige industriële componenten en oplossingen. Vanaf het eerste idee tot aan de nazorg worden de producten en diensten van Mparts dagelijks op alle niveaus ingezet. Bovendien is de kwaliteit van de geboden oplossingen uitstekend en zijn de mogelijkheden bijzonder uitgebreid. 

Mparts kiest voor een duale strategie. Enerzijds richt dé specialist in mechanische oplossingen en componenten zich op de online webshop met meer dan 30.000 verschillende mechanische componenten. Anderzijds richt het bedrijf zich op kennis met betrekking tot product, markt en toepassing. 

In deze productrange is een grote verscheidenheid aan mechanische componenten te vinden. De range van Mparts is opgedeeld in acht groepen:

  • Bedienen: insteekstiften, arreteerbouten, grepen, sloten, sluitingen en sluitsystemen.
  • Machine elementen: gasveren, actuatoren, drukstukken, stelvoeten, trillingsdempers, scharnieren en magneten.
  • Aandrijven: kogelkooien, geleidebussen, geleideassen. 
  • Bevestigen: afstandhouders, PCB-steunen en -rails, blindklinknagels en -moeren, schroeven, bouten, moeren en ringen.
  • Bekabelen: kabelbinders, doorvoeren, krimpkousen en kabelklemmen.
  • Beschermen: afdekkappen, isolatiemanchetten, afdichten.
  • Opspannen: spanelementen, spanners, gleufsystemen, spanlijsten, platen en meer
  • Machines: clinch machines, industriële persen en blindklinktangen.

Vanwege de jarenlange hechte samenwerking met opdrachtgevers en gerenommeerde leveranciers, heeft Mparts in de loop der jaren een vaste plaats op de markt weten te verwerven. Betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit staan bij Mparts altijd voorop en het team van goed opgeleide en gemotiveerde mensen heeft veel kennis en ruime praktijkervaring. 


Medewerkers van dé specialist in mechanische oplossingen en componenten denken bovendien altijd met de klant mee over oplossingen voor zowel de korte als lange termijn. Dit alles maakt Mparts tot een dynamische, proactieve partner waarbij optimale samenwerking centraal staat.

Innovatie als drijvende kracht 

Er bestaat steeds meer behoefte aan gedetailleerde vakkennis en goede service. Een belangrijke reden voor het feit dat specialisten van Mparts nauw samenwerken met ingenieurs op ontwerpafdelingen van toeleveranciers. Als een van hen met een innovatie komt, streeft Mparts ernaar deze zo snel mogelijk kenbaar te maken bij zijn klanten. Op die manier valt hier voor hen een noemenswaardig concurrentievoordeel mee te behalen. Kort samengevat: gezamenlijk duurzaam innoveren, ofwel keteninnovatie is volgens Mparts dé sleutel tot succes. 

Om de huidige trends, zoals meer efficiency en hogere nauwkeurigheden, snelheden en productiviteit, in de machine- en apparatenbouw voor te blijven, evolueert Mparts continu. Dit betekent dat niet alleen de fysieke capaciteit wordt uitgebouwd, maar dat het bedrijf ook  actief op zoek gaat naar nationale en internationale partnerships. Mparts wil tenslotte niet alleen een aantrekkelijke partner zijn, maar dit vooral ook blijven. 

Versterkt logistiek en inhoudelijk partnership in projecten, het totale leveringsprogramma, en de wens van afnemers tot ‘less’ en liefst ‘one stop shopping’ vormen de fundamenten van Mparts. Wij grijpen elke kans aan om door middel van ambitieuze plannen een topspeler te worden. Mparts laat de markt zien dat het staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en excellente service.

Foto's

Mparts logo

Machine's voor

Machine elementen voor de machinebouw

Onze locatie

Logo BIBUS BV

BIBUS BV

BIBUS BV


Meer en Duin 295 2163 HE Lisse
0252-433733 Klik om te bellen