OpenSupply BV


Hyacinthstraat 29 7572 BA Oldenzaal
+31 6 53732455 Klik om te bellen

Binnen 1 werkdag een reactie
Al meer dan 20 jaar ervaring
Uitsluitend kwaiteitsproducten

Over OpenSupply BV

OpenSupply – Uw partner in industriële componenten

OpenSupply heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner op het gebied van industriële producten en onderdelen, voor klanten en voor leveranciers. Met een scherp oog voor prijs en kwaliteit is OpenSupply in staat een zeer breed assortimenten aan componenten te leveren, tegen een concurrerende prijs – en met een gegarandeerd snelle levertijd, vaak uit eigen voorraad.

Kortom: OpenSupply is één van de toonaangevende leveranciers van industriële componenten in Nederland. Wij werken alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare leveranciers die topkwaliteit producten leveren. Dat maakt ons tot een belangrijke schakel in de voorraadketen van industriële producten en onderdelen. Een partner waar u op kunt bouwen.

In samenwerking met onze partners leveren wij hoogwaardige producten in verschillende categorieën:

Alveotubes: aluminium profielen die meestal worden ingezet als geleide wals in machines en accumulatoren. Het unieke en gepatenteerde profiel is zeer licht maar ook zeer stijf van constructie.

Askoppelingen: breed programma in hoogwaardige askoppelingen van HA-CO. Onder andere veiligheidskoppelingen, compensatiekoppelingen en starre koppelingen.

Druk- en breedtemeters: gebruikt voor het verrichten van metingen onder andere in drukkerijen

Handnaaimachines: Met onze handzame, lichte en tegelijkertijd robuuste industriële handnaaimachines naait u talloze materialen op de meest moeilijke plekken aan elkaar.

Roterende koppelingen: voor water, stoom en thermische olie.

Seals: Sealtek® is de eerste en enige fabrikant van mechanische afdichtingen die een complete lijn conische afdichtingen aanbiedt met superieure prestaties en lagere kosten dan cartridge-afdichtingen van eerdere generaties, die nog steeds de standaard zijn voor alle andere merken.

Hijsogen, oogbouten en oogmoeren: het hijsen van een last is nog nooit zo eenvoudig geweest met het brede assortiment aan hijsogen, oogbouten en oogmoeren van OpenSupply.

Klaplagers: voor een effectieve en veilige behandeling van rolmaterialen. Verkrijgbaar in verschillende versies en uitvoeringen.

Koelwalsen: verkrijgbaar in talloze uitvoeringen, waaronder alveotube koelwalsen en stalen koelwalsen, bij voorbeeld in industriële printers en kalanders.

Impellerpompen en afvalwaterpompen: voor het verwerken van verschillende soorten vloeistoffen en afvalwater.

Spanassen: combineren veiligheid, gemak, snelheid en een optimale prestatie. Ze worden op maat en naar wens geleverd in het door u geselecteerde materiaal.

Spreidwalsen: te gebruiken om materiaal in de breedte te strekken. Verkrijgbaar in verschillende typen en uitvoeringen.

Systeemkoelers: te gebruiken in de kunststofindustrie, drukindustrie, lasertechniek, oppervlaktetechniek, machinebouw, lastechniek, levensmiddelen industrie, chemie/farmacie, medische industrie en elektro-industrie.

Transformatoren (trafo’s): ons assortiment omvat eenfase trafo’s, driefase trafo’s, voedingen, stuurtrafo’s, spoelen en filters.

OpenSupply – Uw partner in industriële componenten

Foto's

Hijsogen
Systeemkoelers
Hygiënische hoge druk slangen
Binnendiameter micrometer

OpenSupply BV in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Autoindustrie
Chemische industrie
Energie- en waterbedrijven
Land- en tuinbouw
Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Logo OpenSupply BV

OpenSupply BV

OpenSupply BV


Hyacinthstraat 29 7572 BA Oldenzaal
+31 6 53732455 Klik om te bellen