OpenSupply BV


Hyacinthstraat 29 7572 BA Oldenzaal
+31 6 53732455 Klik om te bellen

Over OpenSupply BV

OpenSupply – Uw partner in industriële componenten

OpenSupply heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner op het gebied van industriële producten en onderdelen, voor klanten en voor leveranciers. Met een scherp oog voor prijs en kwaliteit is OpenSupply in staat een zeer breed assortimenten aan componenten te leveren, tegen een concurrerende prijs – en met een gegarandeerd snelle levertijd, vaak uit eigen voorraad.

Kortom: OpenSupply is één van de toonaangevende leveranciers van industriële componenten in Nederland. Wij werken alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare leveranciers die topkwaliteit producten leveren. Dat maakt ons tot een belangrijke schakel in de voorraadketen van industriële producten en onderdelen. Een partner waar u op kunt bouwen.

In samenwerking met onze partners leveren wij hoogwaardige producten in verschillende categorieën:

Alveotubes: aluminium profielen die meestal worden ingezet als geleide wals in machines en accumulatoren. Het unieke en gepatenteerde profiel is zeer licht maar ook zeer stijf van constructie.

Druk- en breedtemeters: gebruikt voor het verrichten van metingen onder andere in drukkerijen

Handnaaimachines: Met onze handzame, lichte en tegelijkertijd robuuste industriële handnaaimachines naait u talloze materialen op de meest moeilijke plekken aan elkaar. 

Hogedruk Voedingsmiddelenslangen: perfect voor elke omgeving in de voedingsmiddelenindustrie waar hygiëne van essentieel belang is.

Hijsogen, oogbouten en oogmoeren: het hijsen van een last is nog nooit zo eenvoudig geweest met het brede assortiment aan hijsogen, oogbouten en oogmoeren van OpenSupply.

Klaplagers: voor een effectieve en veilige behandeling van rolmaterialen. Verkrijgbaar in verschillende versies en uitvoeringen.

Koelwalsen: verkrijgbaar in talloze uitvoeringen, waaronder alveotube koelwalsen en stalen koelwalsen, bij voorbeeld in industriële printers en kalanders.

Kwik check: om snel de diameter van kleine boringen te meten.

Sproei droog nozzles: voor het optimaliseren van uw producthygiëne.

Impellerpompen en afvalwaterpompen: voor het verwerken van verschillende soorten vloeistoffen en afvalwater.

Spanassen: combineren veiligheid, gemak, snelheid en een optimale prestatie. Ze worden op maat en naar wens geleverd in het door u geselecteerde materiaal.

Spreidwalsen: te gebruiken om materiaal in de breedte te strekken. Verkrijgbaar in verschillende typen en uitvoeringen.

Systeemkoelers: te gebruiken in de kunststofindustrie, drukindustrie, lasertechniek, oppervlaktetechniek, machinebouw, lastechniek, levensmiddelen industrie, chemie/farmacie, medische industrie en elektro-industrie.

Transformatoren (trafo’s): ons assortiment omvat eenfase trafo’s, driefase trafo’s, voedingen, stuurtrafo’s, spoelen en filters.

Samengevat:

OpenSupply levert een breed assortiment aan industriële onderdelen

OpenSupply werkt alleen met betrouwbare leveranciers die hun kwaliteit hebben bewezen

OpenSupply is een partner waar u op kunt bouwen en die u op veel gebieden kan ondersteunen.

OpenSupply – Uw partner in industriële componenten

Foto's

OpenSupply BV in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Autoindustrie
Chemische industrie
Energie- en waterbedrijven
Land- en tuinbouw
Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Logo OpenSupply BV

OpenSupply BV

OpenSupply BV


Hyacinthstraat 29 7572 BA Oldenzaal
+31 6 53732455 Klik om te bellen