PTB Machinefabriek B.V.


Wismarweg 20 9723 HB Groningen
050 314 4888 Klik om te bellen

Over PTB Machinefabriek B.V.

PTB Machinefabriek is een full service Machinefabriek uit Groningen, gespecialiseerd in verspaning van metalen en kunststoffen, machinebouw, het ontwerpen en produceren van gereedschappen en het onderhouden en reviseren van machines. PTB Machinefabriek is onderdeel van de PTB Group

PTB is opgericht in 1897 en is van oudsher een Gronings bedrijf. De onderneming is sinds haar start in de 19e eeuw uitgegroeid van smederij in de Groningse binnenstad tot een groep van inmiddels vier bedrijven. Alle ondernemingen richten zich op klant specifieke oplossingen, van maatwerk transportmiddelen tot magazijninrichting. Bij PTB Machinefabriek worden talloze complexe machines en delen ontworpen, geproduceerd en gemodificeerd. PTB maakt gereedschappen, onderdelen en volledige machines van verschillende basismaterialen voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers.

Onze diensten

Van metaalbewerking tot het verspanen van kunststoffen. Het ontwerpen van machinedelen, gereedschappen, matrijzen, stempels en lasmallen. Het onderhouden, repareren en reviseren van machines, als uw externe technische dienst. Een engineering bureau met praktische productkennis.

Foto's

PTB Machinefabriek B.V. in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Chemische industrie
Gezondheidszorg
Papier- en karton industrie
Staalbouw
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

PTB Machinefabriek B.V.


Wismarweg 20 9723 HB Groningen
050 314 4888 Klik om te bellen