Robotics Benelux


De Aaldor 10A 4191 PC Geldermalsen
0345 - 760750 Klik om te bellen

Over Robotics Benelux

Robotics Benelux is ontstaan vanuit de behoefte om machinebouwers, system-integrators en O.E.M.'s te bedienen met hoogwaardige robotarmen en robotica toebehoren. De snelgroeiende markt van robotica vraagt om snel schakelende toeleveranciers. Om u te voorzien in deze behoefte is onze focus specifiek gericht op de Benelux regio. Daarnaast hebben we een zorgvuldig uitgebalanceerd leveringsprogramma. Dit geeft u de zekerheid van lokale kennis, ondersteuning en razendsnelle service.
U heeft bij Robotics Benelux één aanspreekpunt voor:

Industriële robotarmen
Educatieve robotarmen
AGV's
Tracks

U in staat stellen productiever en competitiever te zijn! Daar ligt de motivatie. Ons ervaren team staat voor u klaar om de juiste robot met de juiste applicaties te realiseren. "People make robots" is ons motto, zo blijft ook persoonlijk contact voor ons cruciaal. Bellen, mailen kan uiteraard altijd, toch komen we liever bij u langs voor een echt gesprek. Daarnaast bent u altijd welkom in ons demo-centrum te Geldermalsen om kennis te maken met de robots.

Foto's

Robotics Benelux

Robotics Benelux in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Autoindustrie
Chemische industrie
Land- en tuinbouw
Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Artikelen

Flexible robots voor industrie

Met een economie waarbinnen het personeel vergrijst en de vraag naar maatgerichte enkelstukproductie razendsnel stijgt, kunnen Nederlandse fabrieken best wat hulp gebruiken. Want hoe kun je nieuwe productconcepten...

Onze locatie

Robotics Benelux


De Aaldor 10A 4191 PC Geldermalsen
0345 - 760750 Klik om te bellen