STYLE CNC Machines


Nijverheidsweg 15 3751 LP Bunschoten-Spakenburg
0332052500 Klik om te bellen

Over STYLE CNC Machines

STYLE CNC Machines: Machinebouwers sinds 1991

Al sinds haar oprichting in 1991 heeft STYLE haar focus op de eenvoudige productie van enkelstuk en kleine series. STYLE is fabrikant van draai- en freesmachines, van ontwikkeling tot eindproduct. Van besturing tot service geheel in eigen hand. Dit maak dat STYLE een bekende en betrouwbare leveranciers is voor bedrijven in machinebouw, prototyping en onderhoud.

STYLE werkt met haar klanten en medewerkers dagelijks aan vooruitstrevende en eenvoudige machines. Uitgerust met de unieke STYLE besturing zijn de draai- en freesbanken toegankelijk voor de beginnende verspaner en uitgebreid met diverse complexe functionaliteiten voor de ervaren CNC operator. Al binnen één dag training kunt u aan de slag met verspanen op de STYLE machines.

Organisatie en verkoop
STYLE is gevestigd in Bunschoten, Nederland. Hier bevind zich het hoofdkantoor voor de ontwikkeling, productie en support van de machines met de assemblage-, R&D- en serviceafdeling. Naast het hoofdkantoor heeft STYLE eigen verkoopvestigingen in Nederland, België, Tsjechië en Polen en een uitgebreid dealernetwerk in vrijwel geheel Europa. Intercontinentale verkoop en export word vanuit het hoofdkantoor in Bunschoten verzorgd.

De verkoopvestigingen in Nederland, Tsjechië en Polen hebben een eigen showroom en servicemedewerkers voor directe ondersteuning bij de klant. Al onze dealers zijn uitgebreid getraind en ervaren met de STYLE machines en vanuit Bunschoten zijn internationale service engineers beschikbaar bij de ondersteuning van de dealers.

Bel voor een afspraak 033 - 205 25 00 of ga naar onze website!

STYLE CNC Machines in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Autoindustrie
Chemische industrie

Onze locatie

STYLE CNC Machines


Nijverheidsweg 15 3751 LP Bunschoten-Spakenburg
0332052500 Klik om te bellen