TvO Engineering


Maasbommelsestraat 2 5366 AE Megen

Over TvO Engineering

Machinebouw Oss | TvO

TvO is uw partner voor het ontwikkelen én produceren van machines en producten in Oss. Wij ontwerpen en bouwen diverse soorten machines met een werktuigbouwkundig karakter van A tot Z.

Wij kunnen u compleet ontzorgen in de ontwikkeling en realisatie van werktuigbouwkundige oplossingen. Hierbij zorgen wij voor het projectmanagement, engineering, assemblage, testen & kwaliteitscontrole.

Diverse applicaties

Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen en assembleren van diverse soorten machines. De ontwikkeling vindt plaats bij ons in de buurt van Oss, of bij u op locatie. Dit geldt ook voor het assembleren en testen van het apparaat. Wanneer u op zoek bent naar een machinebouwer in Oss bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn ervaren met zowel ferro- als non-ferro materialen. Hierdoor kunnen wij een breed pakket aan machines ontwikkelen. In diverse industrieën kunnen wij u van dienst zijn. voorbeelden hiervan zijn voedingsindustrie, elektrotechnische en machine-industrie. Bij voedingsindustrie kunt u bijvoorbeeld denken aan transportband ontwikkeling, koeltunnels, ovens of buffertanks. In de machine-industrie kunt u denken aan de ontwikkeling en montage van zowel statische als dynamische applicaties. Voorbeelden hiervan zijn afdekschermen, turn-units, grijpers of pallet stapelaars. Dit wordt allemaal in Oss ontworpen en gemonteerd en getest.

Steunen en afscherming

Naast complete machines kunt u ook bij ons terecht voor eenvoudige toepassingen zoals steunen of afschermplaten. Deze ontwerpen wij op maat, zodat het altijd aan uw wensen voldoet. In verband met kostenreductie en hygiëne ontwerpen wij veel uit plaatmateriaal. Dit zorgt voor open structuren en veel vormvrijheid.

Wij kunnen u helpen met uw machines en producten met een werktuigbouwkundig karakter. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij komen graag even langs voor een vrijblijvend consult of wij nodigen u uit voor een kopje koffie in Oss.

TvO Engineering - Als standaard niet voldoet

Foto's

Technische tekening machinebouw Oss

TvO Engineering in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Gezondheidszorg
Papier- en karton industrie
Staalbouw
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

TvO Engineering


Maasbommelsestraat 2 5366 AE Megen