Twin-Tech BV


Hengelosestraat 555 7521 AG Enschede
06 21493905 Klik om te bellen

Over Twin-Tech BV

Machinebouwer uit Twente

Of het nu opschalen, uitbreiden of automatiseren betreft, Twin-Tech machinebouwer is de juiste partner om uw specifieke wensen en eisen te realiseren. Wij zijn sterk in maatwerk machinebouw voor klein en groot bedrijf. Van concept tot advies en van 3D prototype tot montange op locatie, Twin-Tech kan het allemaal voor u regelen.

Ervaren team van engineers

We zijn een jong team met ervaren engineers dat altijd op zoek gaat naar de juiste oplossing. Neem gerust contact op om uw volgende project met ons te bespreken.

Bij Twin-Tech Engineering, komen we elke dag naar het werk om oplossingen te creëren.

Wij zijn een ingenieursbureau, opgericht in 2011, dat klantspecifieke machines ontwikkelt. Dit doen we met een jong, energiek maar ook ervaren team. Onze hoofdlocatie is te vinden op het Kennispark Twente; het perfecte ecosysteem voor innovatie, talent en ondernemerschap. Een ambitieuze omgeving waar wij perfect tussen passen. Naast onze hoofdlocatie, hebben we de mogelijkheid te fabriceren, testen en produceren op onze installatie locatie in Halle (Gelderland). Voor elk probleem zetten wij ons volledig in tot het vinden van de juiste oplossing.

Speciaal machinebouw voor kleine en grote opdrachtgevers

We weten wat we doen, hebben voor meerdere grote en kleine opdrachtgevers gewerkt en streven altijd naar kwaliteit en service. We weten ideeën, eisen en wensen te vertalen naar de oplossingen voor de toekomst en werken continu aan innovatie. We kunnen u ontzorgen vanaf de eerste schets tot het aandraaien van de laatste moer. Neem contact met het team en maak een afspraak voor het onderhoud of het ontwikkelen van speciaal machinebouw.

Twin-Tech BV in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Autoindustrie
Chemische industrie
Energie- en waterbedrijven
Gezondheidszorg
Land- en tuinbouw
Offshore Oil & Gas
Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Staalbouw
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Twin-Tech BV


Hengelosestraat 555 7521 AG Enschede
06 21493905 Klik om te bellen