Unikon Industrial Washers & Dryers


Hermesweg 30A 3771 ND Barneveld
0342415752 Klik om te bellen

Over Unikon Industrial Washers & Dryers

UNIKON is producent van industiële wasmachines en drogers 

Al meer dan 40 jaar UNIKON®, specialist in industriële wasmachines en drogers

Steeds meer bedrijven in heel de wereld kiezen voor de industriële wasmachines van UNIKON®. En dat is niet toevallig. UNIKON®, in 1968 opgericht, ontwikkelt, bouwt en levert wasmachines. We hebben ruime ervaring met het reinigen van uiteenlopende productie-, verpakkings- en transportmiddelen. Als geen ander weten we dat het reinigen conform de geldende normen voor u de helft van de uitdaging is. U wilt ook uw logistieke en productieprocessen optimaliseren. Daarom bekijken we bij UNIKON® elke wasmachine in die context.

We hebben een complete lijn standaardmodellen ontwikkeld. Deze modellen voorzien in een brede behoefte. Zeker omdat u ze modulair kunt uitbreiden met bijvoorbeeld een blaas/droogsysteem. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een oplossing bieden die voldoet aan uw eisen. Daarnaast ontwikkelen we ook wasmachines op maat. Volledig op maat. Voor veel bedrijven met specifieke wensen was dat al een reden om voor UNIKON® te kiezen.

Vanuit onze vestiging in Barneveld (Nederland) leveren we wasmachines aan klanten over heel de wereld. Daarbij werken we nauw samen met partners in binnen en buitenland. Elke machine ontwikkelen en bouwen wij echter volledig in eigen huis. Van constructie tot besturingstechniek. Daardoor zijn we opvallend flexibel in het tegemoetkomen aan uw wensen. Hebt u bijvoorbeeld uw besturingstechniek gestandaardiseerd? Dan passen wij componenten toe van ‘uw’ merk.

Omdat we houden van solide oplossingen, zal uw technische dienst nauwelijks omkijken hebben naar uw UNIKON®. Zo vervaardigen we de wasmachines van roestvast staal en passen we standaard hoogwaardige, RVS pompen toe. Ook de elektro- en besturingstechnische installatie is zo ontwikkeld dat de kans op storingen tot het minimum is beperkt. U bent zeker van een lange levensduur, ook bij steeds wisselende (niet altijd ervaren) gebruikers.

Als de hygiëne in uw bedrijf een keten is, is de UNIKON® wasmachine een van de sterkste schakels!

www.unikon.com

Foto's

Pallet wasmachine

Unikon Industrial Washers & Dryers in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Unikon Industrial Washers & Dryers


Hermesweg 30A 3771 ND Barneveld
0342415752 Klik om te bellen