Van Beek


Christiaan Huygensweg 20 5151 DN Drunen
0416 375 225 Klik om te bellen

Over Van Beek

Als schroeftransport niet uw expertise is en de eisen hoog zijn, moet u kunnen bouwen op een bedrijf dat dit wel in huis heeft en met een bewezen staat van dienst. Dat heeft Van Beek schroeftransport. Wij verkopen, ontwerpen en fabriceren klantspecifieke schroeftransporteurs, bulkwagenvullers en schroefwarmtewisselaars. Dit doen wij met een team van 50 enthousiaste en vakkundige medewerkers vanuit ons kantoor in Drunen.

Van Beek Drunen is specialist in schroeftransport op maat
Ons bedrijf is ontstaan in 1950 met schroeftransporteurs als core business. Inmiddels zijn wij wereldwijde leverancier van schroeftechniek in met name de chemische, farmaceutische, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Daarbij kan het gaan om onze Dino bulkwagenvullers maar ook om Celsius schroefwarmtewisselaars of onze Hypreme producten die voldoen aan de hoogste hygiënische eisen. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij op kleine en grote vraagstukken een passend antwoord bieden.

Maak kennis met Van Beek schroeftransport
Graag vertellen wij u alles over ons bedrijf en geven wij u een rondleiding. Bekijk ons expertisecentrum The Blue Zone en zie hoe transparantie letterlijk is doorgevoerd in ons kantoor. Zien wij u binnenkort?

www.van-beek.nl