VGB Beheer BV


Slakweg 49 7011 EW Gaanderen
0315-324215 Klik om te bellen

Over VGB Beheer BV

Ontwikkelen
VGB ontwikkeld en maakt (hightech) machinebesturingen in samenspraak met ontwerpafdelingen. Veiligheid en ergonomie staan voorop; bij gecompliceerde, geavanceerde en gevaarlijke machines moet de besturing overzichtelijk blijven en de bediening gemakkelijk zijn. De samenhang tussen mechanica en elektronica is essentieel. Door samen te werken met de machinebouwers kan er een goed samenspel tot stand komen en kunnen verschillende branches van elkaar leren. 

Spoedeisende hulp
Bij storing of uitval van de besturing van een machine krijgt VGB de boel snel weer op de rit. VGB heeft kennis van veel verschillende soorten en merken componenten en hun compatibility. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard bij het verbeteren, aanvullen of (deels) vervangen van bestaande besturingssystemen. 

Kennis
VGB heeft 40 jaar ervaring in de elektrotechniek en kent de methoden van de werkvloer. Door vele succesvolle nationale en internationale projecten op gebied van machinebesturing is VGB thuis in zeer uiteenlopende problemen en branches. Daardoor heeft VGB een groot netwerk die eventueel geraadpleegd kan worden. En als lid van de normcommissie NEC 44 zit hij bovenop de ontwikkelingen op het gebied van elektrische veiligheid. 

Testen
VGB wordt regelmatig door vooraanstaande bedrijven als bv; Pilz, Leuze Electronic, Euchner gevraagd om hun besturing-en veiligheidscomponenten te testen op functionaliteit, werkbaarheid en veiligheid. 

Advies en Scholing
Met een persoonlijke en no-nonsense aanpak geeft VGB advies over elektrische veiligheid en elektrische besturingssystemen. VGB is ook al geruime tijd een erkend leerbedrijf. 

 

 

Foto's

Remotelototo

VGB Beheer BV in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Industriele automatisering

Onze locatie

VGB Beheer BV


Slakweg 49 7011 EW Gaanderen
0315-324215 Klik om te bellen